A JOYROOM a mobiltelefon-tartozékok egyik vezető gyártója és szállítója évek óta Kínában. A Shenzhen Nexuo Energy Technology Co., Ltd. 2009-ben alakult. Létrehozása óta a JOYROOM innovatív vállalkozás, mely az innovációt és a kutatás és fejlesztést tartja az egyik legfontosabb alapértékének.

A cég a mobiltelefonok területén powerbankokra, edzett üvegfóliákra, adatkábelekre, töltőkre és más kreatív termékekre szakosodott, melyek gyártásánál előtérbe helyezi a felső kategóriás termékek fejlesztését és eladását a mobiltelefon tartozékok területén. Mára a JOYROOM egy erős disztribúciós hálózatot fejlesztett ki Kínában és külföldön. Közel 1800 partnerkapcsolatot tart fent és a termékek terjesztését több, mint 100 országban. A cég mindent elkövet annak érdekében, hogy a különböző országokban és régiókban élő emberek igényeit maximálisan kielégítse a szórakoztató elektronika területén. 

Az elmúlt években számos hazai és nemzetközi elektronikus kiállításon vett részt, termékeiket a hazai és külföldi ügyfelek egyaránt elismerték!

Az egyre erősebb online értékesítés korában a JOYROOM jelentős eredményeket ért el az internet és az e-kereskedelem működésében és vált kategóriájának ismert márkájává.   • Vállalati kultúra
 • CélLegnagyobb divatos termékek
  platformjának építése
 • ÉrtékA win-win módszer alapja
 • Működési elvIntegritás, Innováció
  Win-win, Stabilizáció
 • TermékkoncepcióMinőség, Ízlés, Élet, Divat
 • Kommunikációs koncepcióŐszinte, Perspektíva
 • A menedzsment filozófiájaA vezetés egyszerűsítése a részletekre,
  Összpontosítva az eredményekre,
  Megszilárdítva az együttműködést,
  Minőség orientált

Üzemeltető:

Számel-Göröcs Veronika Zsanett E.V.

Székhely:

3060 Pásztó, Dózsa György utca 41.

Nyilvántartási szám:

52957570

Adószám:

69281268-1-51

Bankszámlaszám:

11773425-04793586

Telefon:

+36-30/7424058

E-mail:

info@i-joyroom.hu